E-Fotbal

Fotbal si nu numai!

Dragomir, acuzat de luare de mita

Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie au dispus trimiterea in judecata a presedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, sub acuzatia de luare de mita, informeaza PNA.

Conducatorul fotbalului romanesc este acuzat ca a luat mita de la fostul presedinte al clubului FC National, Gino Iorgulescu, cel care este si el implicat in acelasi dosar.

Iorgulescu este acuzat de dare de mita, spalare de bani si participatie improprie la savarsirea infractiunii de fals intelectual.

De asemenea, soferul lui Dumitru Dragomir, Badita Florin Bogdan, este acuzat de complictate la luare de mita, spalare de bani, participatie improprie la savarsirea infractiunii de fals intelectual si uz de fals.

Constantin Iacov este omul care a facut plangere impotriva lui Dumitru Dragomir. „Pe data de 4 aprilie 2001, LPF a cumparat de la Gino Iorgulescu un teren 1.497,21 mp la un pret de 237,10 dolari/ mp. In aceeasi zi insa, soferul presedintelui LPF, Florin Bogdan Badita, a achizitionat din acelasi lot de pamint detinut de Gino Iorgulescu, care a fost numit ulterior manager la selectionata LPF, o suprafata de 351,79 mp la pretul de doar 61,73 dolari/mp. ,,Mi se pare absurd ca, in aceeasi zi, LPF sa cumpere un teren cu 237 de dolari, iar o alta persoana – Florin Badita – sa achizitioneze acelasi teren cu 61 de dolari, mai ales ca acesta din urma avea pe el si o constructie la rosu. Tot intimplator, acest Florin Badita a fost sofer al lui Mitica Dragomir si ulterior a ajuns administrator la SC BODU SRL, firma aflata in proprietatea lui Bogdan Dragomir, fiul presedintelui LPF. De altfel, in 24 mai 2004, Florin Badita vinde firmei la care este administrator acea suprafata de teren la pretul de 75 de dolari/mp. Prea multe coincidente, este de science-fiction. Nu cred ca exista proprietar de echipa de fotbal in Romania caruia sa-i convina ca un teren sa se vinda de patru ori mai scump. Pentru ca la LPF sint si banii nostri. Vom face toate demersurile legale pentru aflarea adevarului��, a declarat Iacov.

Mai mult, presedintele bancarilor a afirmat ca „LPF i-a dat o suprafata in folosinta firmei SC BODU SRL pe termen nelimitat. Cladirea ridicata de firma lui Bogdan Dragomir depaseste ca suprafata ceea ce era prevazut in autorizatia de constructie”, dezvaluia Cotidianul in 2006.

Onlinesport

Reclame

mai 5, 2008 - Posted by | Fotbal Intern |

Niciun comentariu până acum.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: