E-Fotbal

Fotbal si nu numai!

Dayro titular

Columbianul pe care Becali a plătit două milioane de dolari va reveni în “11-le” de bază după 9 meciuri consecutive în care a fost rezervă.

Ultimul meci al sezonului pentru Steaua va fi, cu siguranţă, unul pe placul suporterilor Stelei. Unul dintre principalii lor favoriţi, columbianul Dayro Moreno, va începe meciul ca titular, după o lungă absenţă din prima echipă a roş-albaştrilor.

Sud-americanul a fost argintul viu al echipei de fiecare dată cînd a intrat în repriza a doua a ultimelor etape. Cu U Cluj a marcat golul de 4-0, la Craiova a punctat decisiv pentru 2-1, iar la derby-ul cu Dinamo, Steaua a început să-şi domine adversara imediat după ce Dayro a păşit pe gazon.

Titularizarea puştiului colum­bian a fost impusă de două lucruri. În primul rînd, el va trebui să suplinească absenţa lui Dică, suspendat două etape după cartonaşul roşu încasat cu Dinamo. În al doilea rînd, Gigi Becali i-a transmis lui Lăcătuş că vrea să-l vadă astăzi pe teren din primul minut, dorind să-i dea şansa lui Dayro de a face un meci bun şi, astfel, să aibă un moral bun în vederea noului sezon. Atacantul mai are contract cu Steaua pînă în vara lui 2012.

GSP

Reclame

mai 7, 2008 - Posted by | Fotbal Intern | ,

Niciun comentariu până acum.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: