E-Fotbal

Fotbal si nu numai!

Steaua ’86 castiga la limita in Baia Mare

Fotbalistii echipei Steaua, generatia 1986, au castigat, miercuri seara, meciul caritabil disputat la Baia Mare FC Prietenia, cu scorul 3-2.

Golurile au fost marcate pentru Steaua ’86 de Basarab Panduru, Anton Dobos si Ilie Stan, iar pentru FC Prietenia au marcat Ioan Cristea, din 11 metri, si Alin Petrovan.

Incasarile din acest meci, precum si alte donatii vor merge in contul a doi copii din Maramures. Este vorba despre Dalia Bors, din Sighetul Marmatiei, si Paul Opoliciuc, din Nistru, care au nevoie de transplant de celule stem in China.

La Baia Mare au fost prezenti din echipa Steaua, Ioan Tataran, Iuliu Muresan, Miodrag Belodedici, Anton Weisenbacher, Anton Dobos, Lucian Balan, Ilie Stan, Mihai Majearu, Marcel Raducan, Basarab Panduru iar pe post de rezerve au fost Stefan Petcu si Marin Barbu.

Marcel Raducan a anuntat ca, in toamna, doreste sa aduca la Baia Mare, tot pentru un meci caritabil, fotbalisti din echipa Borussia Dortmund.

FC Prietenia a organizat si in toamna anului 2007 un meci caritabil, la care s-au strans fonduri pentru ajutorarea unor copii bolnavi.

NewsIn

Reclame

mai 14, 2008 - Posted by | Fotbal Intern

Niciun comentariu până acum.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: